Dan nevinosti

Cure sirom svijeta prodaju svoje djevicanstvo (neke samo himen) za milion eura. Toliko im to valjda vrijedi. Neka Talijanka, koja ce se s tim novcem skuciti i obrazovati, onda neka Peruanka, koja je od toga odustala, a trebalo joj je da izlijeci mater. Od ove dvije, jedna jos, jadna, ceka, a druga je odustala. Ima tu jos i jedna Britanka, koja je prodavala samo „tehnicku” nevinost. To je biva ko ono kad imas samo himen al si sve drugo radila. Lezibejka, zivi s djevojkom. Kaze da joj je, hudoj, bilo tesko poslije i da je plakala.

I ne budi ti meni mrsko, raspitam se ja malo okolo kod mojih muskih drugara. I svi kazu da im nije bitno, nepozeljno, stavise. Odnosno – pozeljno je da ga nema.

Znam ja sad, svi ce pomisliti: uff, to je neki komplexas koji nece da ga cura uporedjuje s nekim drugim, nesiguran u sebe, bez samopostovanja… Mozda to sve i stoji tako, al bome ovaj jedan plati. Malo je veliku svotu izletio da bi lijecio svoje komplexe, zar ne? Mogao je s tim novcem otici gdje god i raditi sta god.

 

Britni Spirs je gurala svoju kampanju da je djevica jer joj je to majka naredjivala. Ne zato sto ju je bilo stid komsija i svijeta sta joj dijete radi, nego da bi se bolje prodavala. Pa ja, sto si vise djevica, bolje se prodajes. Zamisli dokle bi Britni dospjela da je rekla da se zegala u 14. Nidokle. Jos bi je oni njeni na deep American south objesili. Odmah do gubitnika dana u igri vjesala, koji je – ups! – slucajno i crnac.

 

Sto li ja nisam bila pametna pa to prodala prije toliko godina? Nego sam isla za mislju da se tehnicki dio treba uraditi, kako ne bih vise o tome razmisljala. Kao sto se osisas jer ti duga kosa smeta, i prakticnije ti je zivjeti s kracom.

 

Evo, cak su i naucnici dokazali da djevojke koje se upustaju se sexualne odnose prije 19. godine sklonije depresiji. Ovo se, naravno, ne odnosi na frajere.

 

 

Dakle, em nisam nista zaradila od svog djevicanstva em sam sklona depresiji. I ne zaradih dovoljno da se mlada skucim i skolujem vani, pomocu krvavo zaradjenog novca. Nego sam ga popusila do kraja.

 

1 komentar

Komentariši