beats by dre cheap

Ali, fakat idu!!!

Idu mi na qurac svi ovi koji se sada kurce nesto oko q-festa, jebo ih on! Zbog njih na jednoj obali i hogara na drugoj, Iggy je otkazao koncert. Kakve veze on ima i sa jednim i sa drugima nije mi poznato. Naravno, povod otkazivanje nije bila mizerna prodaja karata, tj. karata se tolisno prodalo, da su ljudi dva puta morai brojati da se uvjere kolisno ih je prodato.

I sta on sad hoce s q-festom, hogarima, policijom & alia, meni nije jasno.

 

Ja svako jutro kada idem na posao, prolazim pored jednog plakata. A na njemu je prikazan muski torzo, koji pokazuje tri prsta, pored ocila s 4 "S", grbom RS-a i jos pise: Boze, pravde. I sad ide ona: nisam ja nacionalista, ali... Ali fakat nisam, jer bi se to kosilo s mojim mentalnim sklopom i pola familije, ali... nije mi svejedno. Podsjeca me to na ono prije i tokom rata, na famozna tri prsta, 4S i Boze pravde, na sve sto uz to ide, na hladnocu, vodu s Pivare, Ikar, mlijeko u prahu, bolnice..

Podsjeca me na moje mentalne i fizicke oziljke, na izgubljenost, ocajnicki sex i rupe u sjecanjima, jer nisam smjela niti mogla zapamtiti toliku bijedu.

Podsjeca me da vrijeme zaista ide ukrug, i da cu se jednog dana probuditi i morati ici po vodu na Pivaru.

berlinavenue
http://berlinavenue.blogger.ba
29/09/2008 13:31